Turnaj na průmyslovce odehrán

Během pátku se uskutečnil 2. turnaj HTSS, kterého se zúčastnili studenti Střední průmyslové školy Česká Lípa. Celkem se na turnaj sešlo 20 hráčů, kterým se podařilo vytvořit perfektní atmosféru a sehrát napínavé zápasy až do samého konce.

účastníci

Lehce po půl osmé ráno jsme na "průmyslovku" dorazili, kde nás již očekával zástupce studentů, Pavel Vogel, který měl přípravy před turnajem na své škole na svých bedrech. Spolu s ním pak realizační tým HTSS  během hodiny připravil učebnu a turnaj na SPSCL, který byl plný do posledního místa, mohl začít.

Po úvodním uvítání hráčů a vysvětlení systému, si hráči vybrali jeden z časopisů SCORE, nakopli se prvními XXLky a po následných registracích do turnaje začly první zápasy v základních skupinách.

Souboj

Po základních skupinách čekaly vyřazovací boje v play-off, do kterého postoupilo 16 hráčů. Tady už začaly zajímavější zápasy. Při střetu vyrovnaných soupeřů už šlo o všechno, protože postoupit ze souboje mohl vždy jen jeden.  Jedním z těch, kterým se postup nepodařil, byl i Miloš Vejtruba, který i když předvedl v základních skupinách několik skvělých her, trpěl v rozhodujících zápasech na špatné karty a skončil tak v semifinálových zápasech.

Ve finále se střetli Lukáš Simulík a Daniel Bajer. Oba se spolu utkali už v základní skupině, kde Lukáš dokázal 2-1 zvítězit. Ve finále již měli oba postup zajištěn a tak tedy šlo už jen o to, kdo se stane celkovým vítězem a odnese si více cen. I zde pak Lukáš ukázal svou převahu a s výsledkem 3-1 se stal celkovým vítězem 2. turnaje HTSS na SPSCL.

Vítězové
zleva: 2. msto - Dan Bajer, 1. místo - Lukáš Simulík, 3. místo - Dominik Zaplatílek

Vítězové turnaje v HTSS na střední průmyslové škole:

 



Naposledy upravil/a HTSS-Jump 28.01.2015 v 13:46:34.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet