The Lich King Prologue

  Frozen    Throne    Prologue   

The Lich King Prologue

Tvé první kroky v Icecrown Citadele tě zavedou přímo do cesty Lich Kingovi! Dokážeš sebrat tolik odvahy a postavit se mu v tváří tvář a uspět nebo skončíš jako všichni ostatní, kteří se odvážili překročit prah Citadeli? Ať tak či onak, níže nalezneš podrobnosti, které ti pomohou úspěšně projít Prolog.

       

Detaily souboje

Celá mise začíná tvým soubojem s Lich Kingem jako Jaina Proudmoore. Bohužel se ti stále nedaří zahrát cokoliv pořádného, čím bys mohl svého nepřítele ohrozit. Nemusíš se ani snažit, což je proti přirozenosti každého v souboji. Board bude brzy vyčištěn a jakmile si lízneš Magma Ragera, tak budeš zabit.

 

Lich King tě následně oživí jako Frost Lich Jainu a nyní bude vaším soupeřem Tirion. Lich King totiž potřebuje někoho, kdo uklidí ten svinčík  u jeho dveří. Tirion není moc silným soupeřem, jako tomu bylo kdysi ve World of Warcraft, takže ho rychle přemůžeš tím, že budeš hrát s kontrolním balíčkem a vyzkoušíš si Freeze ability.

 

Zde si můžeš prohlédnout Tirionovi miniony.

    

Odměna

Splněním prologu budeš odměněn Death Knight Hero kartou. Hrdina, kterého dostaneš nebude duplicitní toho, kterého případně již máš z otevírání balíčků. Upozorňujeme, že pokud vlastníš již všech devět hrdinů, nedostaneš nic. Doporučujeme splnit si Prologue ještě předtím, než začneš otevírat Frozen Throne balíčky.

Zde můžete vidět potencionální odměny.

        

 

Otázka do diskuze: Jakého hrdinu jste dostali?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Sigur 11.08.2017 10:41

Prologue je brnkacka ale to co nasleduje je des...zatim jsem si ani neskrtl vylamal si zuby muj evolve shaman discartovaci warlock i golemovy shaman

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet