Rastakhan’s Rumble - Nová Hero karta a 4 další

  karty    expanze   

Včera jsme se mohli dočkat revealu celkově 5 karet, včetně nové Hero karty pro Huntery. Pojďme se na ně podívat.

Mass Hysteria

První kartou byl spell pro Priesty, který stojí 5 many a má efekt: Donuť každého miniona zaútočit na náhodného miniona. Karta se může jevit jako špatná, ale nejlepší na ní je, že je to přímý counter na aggro decky, které mají ve zvyku používat levné karty s větším množstvím útoku, než životů.

Bloodsail Howler

Další kartou je 1/1 minion za 1 manu pro Rogue, který má Rush a Battlecry: Získej +1/+1 za každého Piráta, kterého ovládáš. Tato karta se rozhodně bude hrát a myslím si, že uvidíme Pirate Rogue častěji, než bychom si přáli.

Spirit of the Rhino

Spirit of the Rhino je minion pro Warriora za 1 manu, který má 0/3, Stealth na první kolo a celou dobu, co je na stole, poskytuje efekt: Vaši Rush minioni jsou imunní během kola, kdy byli vyvoláni. Určitě by se mohlo jednat o zajímavý přírustek do Lichého Warriora, který hraje Dr. Boom, Mad Genius.

The Beast Within

The Beast Within je epický spell pro Huntery za 1 manu, který má efekt: Přidej spojeneckému zvířeti (beast) +1/+1 a ten poté zaútoči na náhodného nepřítele. Karta by mohla být dobrá, ale největší problém u ní vidím právě v náhodě.

Zul'jin

Nová Hero karta je tady! Je pro Huntery, přidá vám 5 brnění, stojí 10 many a má Battlecry: Použij všechny spelly, které jsi tuto hru zahrál. (Cíle budou vybrány náhodně.) Jeho Hero Power je: Dej 2 poškození. Karta vypadá skvěle, poskytuje efekt Yogg-Saron, Hope's End a ještě vylepšuje základní Hero Power od Hunterů. Podle mě se jedná o dobrou kartu.                                                                 

Mojomaster Zihi

Poslední kartou je neutrální minion za 6 many, který má 5/5 a má Battlecry: Změn počet mana crystalů obou hráčů na 5. Momentálně si dokážu představit jediné využití této karty a to je naprostý counter Control decků, které používají hlavně drahé karty.

Jak se vám líbí nové karty? Co říkáte na novou Hero kartu?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jax 28.11.2018 22:50

Stručně : Mojomastera Zihi chci :-)

Kouji 28.11.2018 21:21

Ty překlady jsou docela matoucí a není to první článek, kdy byl překlad špatný nebo nepřesný. The beast within +1/1 a útok na náhodného nepřítele by mohlo být ok, jelikož při prázdné boardě by to byl face dmg. Správně to má být náhodného nepřátelského miniona a to už je karta nic moc.
Každopádně se mi líbí, že tady dáváte karty a nemusím to sledovat jinak, ale chtělo by to zapracovat na překladu.

Muffina 29.11.2018 13:50

Je otázkou jak karta bude fungovat, jestli jako rush pro čerstvě spawnutého miniona a nebo taky jako druhý útok už jednou útočícího miniona. Obojí má své kouzlo a pokud takto fungovat bude, pak se jedná o OP kartu.

Muffina 29.11.2018 13:52

K tomu se přidává i mass hysteria. Budou také útočit minioni kteří už jeden útok v zahraném kole provedli?

Erja 29.11.2018 14:32

@Muffina Když je v popisu napsáno „each minion,“ tak se tím většinou skutečně myslí každý. I ten, který v dané kolo už útočil. Stejný Windfury / Rush efekt by měl fungovat i pro The Beast Within.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet