Problémy v patchi 16.0

  patch    bug   

Komunitní manažer Andrew Kauz vydal zprávu o chybách v patchi 16.0, který vyšel minulý týden. Co nefunguje, ač by to fungovat mělo?

Andrew Kauz zdroj

Sathrovarr: Potvrzuji, Sathrovarr neměl vůbec být po posledním patchi nehratelný. Víme, co chybu způsobuje. Bude to potřebovat opravu, vydáme ji se startem Descent of Dragons. Doufáme, že se ve vrátí do normálu.

 

Disenchanting karet: Některé karty v současné chvíli hlásí chybu, když se je snažíte disenchantnout. Toto lze opravit na naší straně, oprava by  nyní měla být aktivní.

 

[Hearthstone Battlegrounds] Rafaam’s Hero Power: Povedlo se nám opravit chybu, která způsobovala, že Hero Power nešlo správně zlatě upgradnout poté, co jste něco koupili.

 

Chybějící karty, kódy balíčků: Viděli jsme spoustu zpráv ohledně karet, které hlásí, že něco nefunguje. V současné chvíli je ve hře několik věcí. Když skončil event Treasures from the Tomb, balíčky obsahující dočasné Wild karty budou nepoužitelné, ale neřeknou vám proč. Pokud nefunguje kód balíčku, měli byste zkontrolovat, zda neobsahuje tyto karty. Sathrovarr nejspíš taktéž způsobuje některé chyby, snad bude opraven tento týden.

 

Tým prošetřuje reporty, které hlásí, že některým hráčům zmizely z kolekce Treasures from the Tomb. Připomínáme, všechny karty, které jste dostali jako dočasné eventové karty, nebyly nikdy přidány do vaší kolekce. Byly tam jako separátní, speciální verze Treasures from the Tomb karet, a to i přes to, když jste je již měli v kolekci. Tyto karty jsou pryč, ale v kolekci je všechno správně, tak jak jste to měli před Treasures from the Tomb. Pokud ne, budeme vděční za více informací o tom, které karty vám chybí, abychom se nám podařilo zjistit příčinu.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Jax 11.12.2019 00:43

Pokud vím,tak update probíhá v 19:00 našeho času.

Hotelový Recepční 10.12.2019 20:46

Ahoj, neměl být update descent of dragons, dnes - 10.12. neví někdo kdy ta aktualizace bude k dispozici? ... ať vím kdy si mam vzít minimálně týden dovolenou

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet