Pt44h hodnotí nové karty!

Nedávno nám Blizzard ukázal hned sedm nových karet, které nám zhodnotil mladý hráč Findan z týmu Inside Games. V posledních dnech jsme se mohli podívat na další čtyři nové karty. Mezi těmito kartami je například známý Moroes, ale otázka zní: Je vůbec tato karta hratelná? A na takové otázky nám bude dnes odpovídat samotný kapitán týmu Fraternitas - Daniel "Pt44h" Kýr!

Pt44h je jedním z nejznámějších cz/sk hráčů, který se proslavil především svým kritickým pohledem na veškeré dějství, které se na naší scéně událo. Zároveň je však známý díky svým výkonům, které předvádí. Na fotce můžete vidět jeho vybojované třetí místo na BenQ Grunex Challenge 2015 nebo v současnosti vyhrál první Road to Legend

Již nějakou dobu působí v týmu Fraternitas, kde byl pouze jako hráč. Jenže nedávno prošla celá Hearthstone sekce reformou a Pt44h povýšil na post kapitána. Od té doby můžeme vidět FTS hráče téměř na všech turnajích a dokonce se jim i daří! To dokazuje včerejší první místo VanillyTitana ve Fujitsu Lize! Nyní se však podívejme na zhodnocení čtyř nových karet.

Babbling Book

"Tato karta se mi na první pohled hodně líbila, teď s odstupem času už trochu méně, ale myslím si, že by to mohla být vedle Mana Wyrma další turn 1 play pro Tempo Mage balíčky. Ale očekával bych, že se bude hrát maximálně jednou. Do arény mi příjde naopak hodně dobrá, protože cokoli, co generuje value a vytváří karty, které nejsou z vašeho decku, má v aréně velký potenciál."


Malchezaar's Imp

"1 mana 1/3 v podstatě jako Void Walker, ale chybí taunt a synergie s discardem zatím není nijak velká, navíc v dnešních zoo balíčcích je hodně těžké najít místo na nové karty, takže bych řekl, že se bude maximálně zkoušet v discard zoo, ale nečekám od tohoto impa nějaký větší úspěch ani v constructed ani v aréně."


Book Wyrm

"6 many za 3/6 staty je dost špatné, můžu srovnat třeba s jinými 6-dropy jako Emperor Thaurisan nebo Sylvanas, které mají o dost větší impact na hru, příjde mi že i do dračích balíčků bude tato karta dost pomalá, ale nevím, možná si najde své místo jako 1-of v nějakém dračím control decku (například Warrior). Otázka ale zůstává, co s touto kartou udělá rotace Blackrock Mountain pryč ze standardu začátkem příštího roku. Co se týče aréna playe, nadrafit jakoukoli synergii je dost složité, tudíž tady tato karta bude hodně těžká na použití."


Moroes

"Za tři many je tato karta neskutečně pomalá a pochybuji, že se bude někde hrát. 1 damage random efektů typu Juggleři je všude hodně a AoE se hraje taky. Neočekával bych, že tato karta bude dobrá nebo hratelná."


To je z dnešního hodnocení vše. Dejte nám vědět do komentářů, jak souhlasíte s tímto hodnocením a případně nám napiště přímo váš pohled na nové karty!



Naposledy upravil/a Tetrisek 01.08.2016 v 23:24:42.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet