Premier ANHL - První hrací den před námi!

//pic/loga/anhl_logo
První týden Alien Nest Hearthstone Ligy je tu a s ním přichází samozřejmě i liga nejsledovanější – Premier liga. Premier ligu budete mít možnost sledovat v hlavním termínu ve středu 7. 5., případně (pokud některému z hráčů nebude sedět) v náhradním termínu čtvrtek 8. 5. Vždy od 18 hodin. Hned v prvním kole se můžeme těšit na zajímavé duely, mezi kterými nechybí i jeden bratrovražedný v rámci jednoho týmu. Samozřejmě mám na mysli celek eSuba, ale vzhledem k počtu jejich hráčů v lize nebude o podobné duely nouze.

eSuba.VanillaTitan vs Killjadein

1. týdenHned v prvním zápase se nám představí jeden z favoritů celé ligy – VanillaTitan. Dominuje v MČR kvalifikaci, zvládá i offline akce. Naopak proti němu nastoupí poměrně neznámý Killjadein, dalo by se říct nováček na turnajové scéně, za kterým ale stojí výborné výsledky v ladderu a navíc bohaté karetní zkušenosti. Karetním hrám se věnuje přes 12 let. Zajímavostí je, že právě o duelu s Vanillou v rozhovoru uvedl, že je to duel, kterého se obává nejvíce, ale zároveň se na něj těší. 1. týden height=40% width=40% Odhad výsledku podle Jirasula (autor článku): Vítěz zápasu je z mého hlediska jasný, věřím favoritovi, Vanilla si úvodní zápas pohlídá. Na druhou stranu je ale Killjadein kvalitním hráčem a podle mého názoru Vanillovi jednu hru vezme. 2:1. Odhad výsledku podle SuperFrankieho, redaktora a hráče týmu eSuba: Tady to vidím docela jasně. Vanilla vede suveréně MČR bodování, prokazuje konstantní formu a pravidelně se umisťuje na předních místech v turnajích. Killjadein pro něj bude snadným soustem a smázne ho v poměru 2:0.

jckl vs mentoRisen

1. týdenI v druhé hře uvidíme překvapení ligy, turnajového greenhorna, kterým je slovenský hráč mentoRisen. Naopak proti němu nastoupí stálice progamingové scény jckl z BlizzFan.cz týmu. Karetní zkušenosti mají oba hráči minimální, prakticky žádné, takže uvidíme souboj hráčů karetními hrami poměrně nepolíbených. Zajímavostí je, že v případě obou hráčů se jedná o ty věkově nadprůměrné. Dovolím si tvrdit, že možná i souboj dvou nejstarších. Jirasul: Opět favorita zápasu vidím ve slavnějším jméně v podobě jckla. Na druhou stranu mentoRisen je opravdu neznámý a nečitelný a jednoduše může překvapit. 2:1.1. týden height=40% width=40% SuperFrankie: MentoRisen se možná dokázal dostat do Premier ANHL díky svému umístění na ladderu, ale úspěchy na turnajích nemá žádné. Naproti tomu Jckl dokázal vyhrát hned první KOTH. I tady bych spíš vsadil na zkušenosti spojené s působením v předešlých turnajích a tipnu si Jcklovu výhru v poměru 2:1.

eSuba Silhan vs eEriness.Esosek

1. týdenZ mého pohledu se jedná o šlágr kola. Poměří spolu síly zástupci dvou předních týmů v ČR, kteří se navíc oba kvalifikovali pomocí bodů z MČR kvalifikace, což značí, že předvádějí stabilní výkony na domácí scéně. Jirasul: Hra bude velmi vyrovnaná a rozhodnou maličkosti, ale více věřím Esoskovi, protože vím, jak nahraného má Miracle Rogue. Tento deck je v současné době považován za nejsilnější deck v ladderu, ale věřím, že Esosek se ho nebude bát vytáhnout i v Blizzcon formátu a tento deck hru rozhodne. 1:21. týden height=40% width=40% SuperFrankie: Esosek vykazuje v posledních týdnech velice dobrou formu a díky zlepšeným výkonům v turnajích mě vyšoupnul z Premier Ligy, naproti tomu Silhanovi se v poslední době moc nedaří, a tak je klidně možné, že prohraje, ale co bych to byl za spoluhráče, kdybych Silhanovi nevěřil. O prsa vietnamské ženy vyhraje v poměru 2:1.

eSuba Alesh vs eSuba.Mirrari

1. týdenJiž zmiňovaný bratrovražedný souboj v rámci eSuby. Nejznámější hráč české scény proti svému kolegovi, který se oprávněně může cítit v Aleshově stínu. Bude Mirrariho touha po proražení a zviditelnění se natolik silná, aby ho dokázal přehrát? Každopádně má tým eSuba tímto zápasem zajištěnou minimálně jednu výhru hned z prvního hracího dne. Jirasul: Všechny mé dosavadní odhady počítaly s alespoň jednou výhrou pro poraženého a myslím si, že je správný čas zkusit 2:0 tip. Ptáte se pro koho? Samozřejmě pro Aleshe. Ptáte se proč? Upřímně řečeno netuším, možná v sobě nacházím nějaké netušené věštecké dovednosti, nechme se překvapit.1. týden height=40% width=40% SuperFrankie: Bratrovražedný souboj dvou členů týmu eSuby a pro mě jednoznačně nejzajímavější zápas kola! Alesh v poslední době nedokázal navázat na mezinárodní scéně na svoje vítězství v Zotac Cupu, naopak Mirrari dokázal projít základní částí kvalifikace na EU vs China jako nůž máslem a do play off šel se skóre 7:0! Potom bohužel vypadl hned v prvním kole, ale i tak ho to v mých očí staví do pozice favorita. Vyhraje hladce 0:2.

eSuba CzechCloud vs H3llscreamGG

1. týdenPoslední duel svede kapitán eSuby s dalším poměrně neznámým hráčem, který ale předvádí kvalitní výsledky, o čemž svědčí i jeho výsledek v nedělním ESL turnaji. Toto měření sil se nebojím označit překvapením týdne a již z počátku ligy si dovolím H3llscreama pasovat na černého koně celé soutěže. Jirasul: V Hearthstone je velmi těžké odhadhovat výsledky a stačí málo k zaváhání i těch největších favoritů, proto si dovolím předpovědět prohru kapitána eSuby a myslím si, že hra skončí poměrem 1:2. 1. týden height=40% width=40% SuperFrankie: Cloud se dostal do ligy doslova za pět minut dvanáct, kdy po týdnech snažení dosáhl legendary ranku. Konstantně hraje turnaje a většinou se na nich slušně umístí. Naproti tomu jeho protihráče vůbec neznám, ale to není důvod k tomu ho podceňovat! Umístil se vysoko na legendary ladderu, ale jak už jsem výše zmínil, budou mi chybět zkušenosti z turnajů, proto nakonec Cloud zvítězí hladce 2:0. Zápasy můžete sledovat ve středu 7. května od 18 hodin na streamu: http://www.twitch.tv/the_nest

Naposledy upravil/a Kinedryl 08.05.2014 v 15:27:08.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet