Představení Blizzfan Hearthstone týmu

http://blizzfan.cz/blizzfan_news

Máme zde úterý, a to se jako každý týden nese v duchu velkých a neočekávaných událostí (jen si vzpomeňte, co se vám přihodilo minulé nebo předminulé úterý). Je to také hlavní důvod, díky kterému jsme se rozhodli posunout avizované představení Blizzfan Hearthstone týmu místo včerejšího na dnešní den. Toto úterý ale není jen tak ledajaké, neboť zasahuje do života každého fanouška karetní hry Hearthstone: Heroes of WarCraft. Dámy a pánové, Blizzfan Hearthstone tým je zde!

Hned na úvod mi dovolte upozornit případné pochybovače, že se opravdu nejedná o aprílový žert. Nový progamingový tým fungující pod záštitou projektu Blizzfan.cz má hned několik velkých cílů, z nichž ten základní je pochopitelně účast na celorepublikových i zahraničních turnajích, a to je jen pouhý zlomek toho, co náš tým představuje.

Neméně důležitou stránkou je samotná interakce s komunitou. Svět progamingu je krásný, ale náročný. I přesto si jej mnozí z vás představují jako procházkou růžovým sadem a lenošení u počítače, tyto zavedené předsudky ale Blizzfan Hearthstone tým hravě rozptýlí. Jak?

Zejména a výhradně skrze pravidelný reporting a náhled do zákulisí vás zasvětíme do fungování světa progamingu. Jedním z cílů našeho týmu je aktuální a pravidelná informovanost, která má za úkol vám, fanouškům, poodhalit svět profesionálních hráčů počítačových her. Těšit se tedy můžete nejen na hry samotné, ale také na zákulisní články a reportáže, informace o přípravách a tréninku týmu, pravidelné zprávy o fungování a úspěších, ale samozřejmě i neúspěších, které k progamingu zkrátka patří. Poodhalíme vám, jak se v České a Slovenské republice buduje profesionální tým, zjistíte, jak náročné je si svou pozici udržet a co vše musí hráči obětovat pro vítězství. Kompletní pohled do tajů světa profesionálních hráčů vám přinese HSfan.cz ve spolupráci s mateřským webem Blizzfan.cz. 

Dost už ale obecných řečí, jistě jste zvědaví, jaké hvězdy herního pole si pro vás náš tým připravil. Věřte, že pokud se alespoň po krátkou dobu pohybujete ve světě PC her, většinu hráčů budete velmi dobře znát. Tady jsou:



Naposledy upravil/a Jerryky 16.07.2014 v 10:42:39.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Itharael

Itharael je autorem 32 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet