Ohlédnutí za brawlem The Dark Wanderer

  tavern brawl    amaz    trump   

Blizzard oslavil 20leté výročí Diabla opravdu velkolepě a oslava se nevázala pouze na Diablo samotné. Hearthstone hráči se připojili k oslavám v minulém Brawlu. The Dark Wanderer, hlavní antagonista Diabla II, se zastavil v hostinci, aby předvedl síly zla se svým balíčkem. Tento event byl jeden z nejunikátnějších Brawlů, co kdy byly představeny.

 

Nyní, když brawl skončil, je čas na nějaké ohlédnutí. V hlasování na fóru hearthpwn dala komunita Brawlu 3.9 za úžasnost, 3.1 za znovuhratelnost a 3.3 za vybalancovanost. Ale jak na to pohlíží profesionálové?

 

Některé z největších Hearthstone hvězd něco daly dohromady a níže najdete příklad těch nejlepších shrnutí. Chtěli jste víc jako Kripp? Nebo jste byli jako Amaz a skončili jste zmatení celým eventem?

 

Disguised Toast

Odhalili jste všech 10 tajemství Temného Poutníka? Toastovo rozebrání eventu je vskutku obsáhlé. Najdete zde všechny secretky, optimální deck list a strategie, které použil k výhře. Soudě dle spousty narážek na krávy ve videu je jasné, že Toast našel tento Brawl poněkud bučivý.

Kripparrian

Přestože shledal tento Tavern Brawl velmi zajímavým a kvalitním, tak neocenil jeho znovuhratelnost. "Připadalo mi to jako průměrný PvE encounter, jako část adventury," řekl ve videu.

Trump

Možná nejznámější Hearthstone hráč na internetu, Trump, narazil na Temného Poutníka zcela bez informací a překvapivě se dostal do kraví dimenze Brawlu. Poté, co přežil úvodní nápor stáda, získal navrch. "Je to paráda," přitakal Trump po získání speciálního card backu. I když byl event zcela unikátní, tak nedostal příliš dobré hodnocení u Trumpa.

Amaz

Amaz potřeboval několik pokusů, než pochopil secretky Temného Poutníka. I poté ho přítomnost Cow Kinga obtěžkala mnohem více otázkami než odpověďmi. Narazil na jedno  z nejzajímavějších tajemství tohoto eventu; pokud získáte Enigmatic Portal, než se spustí, tak to budete vy, kdo se stane Cow Kingem! Přes to všechno to vypadalo, že Amaz čekal od tohoto Tavern Brawlu mnohem víc.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet