Obchodní akademie, HTSS a Česká Lípa našly první dámu…

Prosinec si připsal na konto další HTSS turnaj, tentokrát v České Lípě, konkrétně na Obchodní akademii.

Páteční den nebyl nicméně na škole rezervován pouze pro HTSS. Vedle karetní senzace se o hráče praly například turnaje v League of Legends, a FIFA si vybrala svůj podíl z řad účastníků také.

Na samotném Hearthstone turnaji konaném 18. prosince se tedy ukázal skromný počet sedmi hráčů. Vzato z druhé strany, na souboj je třeba pouze dvou a turnaj již takto začínal s vyselektovaným a dramatickým lichým počtem, na který se normálně musí čekat hodiny při větších turnajích. Každá výhra byla tedy již od prvního duelu pro hráče cennější, než tomu obvykle u startu bývá.

Vize lákavé odměny hráče hnala kupředu a není divu. Bojovalo se opět o postup do okresního turnaje a v neposlední řadě i o počítačové hry a doplňky. Na nejnižším stupínku vítězné trojky na svého majitele čekala PC hra Total War Attila, stříbro se blyštilo o schod výš v doprovodu PC hry Quake IV od Muve.cz a kšiltovky DX Racer a úplně nahoře na trůnu se vyvalovalo Tričko Ghost Recon od Gamlery a Assassin's Creed Pero na psaní.

Kdo tedy ve finále ovládnul tento turnaj a mohl se tak kochat doplňkem literárně nadaných nájemných vrahů? Post i již krví zbarvené pírko získala hráčka, která se podepsala i na organizaci této akce. Stala se tak první dámou okresního finále. Do konečné trojky se probojovali také ForsenPls a AverusCZ. Další informace a aktuality o soutěži najdete na facebookové stránce HTSS.

Vítězové turnaje na Obchodní Akademii v České Lípě:
  • 1. místo: Marie Bíglová 
    • Assassin´s Creed psací set
    • Triko - Ghost Recon
  • 2. místo: Martin Stejskal
    • PC hra - Quake IV
  • 3. místo: Petr Šibalík
    • PC hra - Total War Attila


Naposledy upravil/a Tetrisek 31.01.2016 v 19:59:15.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet