N'Zoth Deathrattle Rogue

Dnešním dnem bych vám chtěl představti svou N'Zoth Deathrattle Rogue. Rogue má nějaké core karty jako každá jiná Deathrattle Rogue, ale je o nějaké karty ochuzena a naopak nějaké karty byly přidány. Deck je skvělý na ladder climb a také je hlavně zábavný. Cílem tohoto decku je, abyste do 10. kola měli mrtvých ideálně šest Deathrattle minionů. Doporučuji také papír s tužkou, kam si budete zapisovat, kolik Deathrattle karet vám již zemřelo. Osobně nepoužívám programy třetích stran, takže tužka a papír je v mém případě ideální.

Trochu vás svým deckem provedu. Ukáži vám, jaké karty mulliganovat, jak zhruba hrát a dole pod článkem uvidíte také gameplay proti Warlockovi. Hra nebyla nejlepší, ale lze dobře vidět, jak tento deck funguje. Pojďme na to.

Mulligan:

Výběr karet - Co? Jak? Proč?
Nyní vám vysvětlím, proč jsem určité karty zvolil a zařadil do decku.

  • Shadowstep - Volba této karty je celkem jasná. Karta se dá skvěle využít s Battlecry kartami, jako je třeba SI:7 Agent apod.
  • Dark Iron Skulker - Tato karta vám jako jediná poskytuje decentní board clear, já jí někdy hraju s kartou Shadowstep, když proti mně stojí například Zoo Warlock či nějaké Aggro.
  • Twilight Summoner - Karta sama o sobě docela slabá, ale v kombinaci s Unearthed Raptor je naprosto skvělá!
  • Shadowcaster - Skvělá karta, můžete si nakopírovat silné Deathrattle karty a následně je za 1 manu zahrát. Dejme tomu dalšího Unearthed Raptor, pomocí něhož si můžete nakopírovat silné Deathrattle.

Možné výměny karet:

  • Undercity Huckster - Jednoho můžete vyměnit za Bloodmage Thalnos. Získáváte Spell Damage efekt a máte větší šanci, že Deathrattle vám dá užitečnější kartu.
  • Edwin VanCleef - Tuto kartu v žádném případě nanahrazujte kartou Questing Adventurer! To, že je efekt podobný, neznamená, že je ta karta k něčemu dobrá. Lze ho nahradit například za druhý Sap.
  • Ostatní karty můžete nahradit dle chuti, ale snažte se o to tak, aby deck neztratil smysl. Každopádně v žádném případě něnahrazujte Twilight Summoner či Cairne Bloodhoof - Je to nemožné.

Jak hrát:

Na začátku hry je dobré, když máte coin a máte kartu SI:7 Agent, protože ve druhém kole jste schopni zabít miniona do dvou HP a ještě k tomu mít celkem solidní tělo na boardu. Z Deathrattle karet se vždy snažte mít co největší value. Kartu Unearthed Raptor se vždy snažte kombinovat s Twilight Summoner nebo s Cairne Bloodhoof, protože takto získáte největší value a hlavně hodně silný board. Na papír si zapisujte, které Deathrattle karty vám zemřely. Pamatujte, že N'Zoth, The Corruptor oživí náhodné karty, není to nijak popořadě, zkrátka v tom není systém. Proto pozor na to, aby vám neoživil příliš mnoho slabých 2-dropů. I tak vám to dá obrovské tempo, ale pořád karty jako Sylvanas Windrunner či Cairne Bloodhoof jsou naprosto skvělé, když jsou znovu oživeny. 

Video:

 

Deck k dispozici zde:

 

Můj originální guide z Hearthpwn můžete nalézt ZDE.

 



Naposledy upravil/a Spongie 06.05.2016 v 21:00:43.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet