NVIDIA GeForce Cup o 16 000 korun!

  Turnaj   

Herní portál Grunex nás nedávno lákal na svoji verzi King of the Hill, ale známe naši komunitu. Nikomu to nebylo dost, takže byla účast skutečně mizerná. Jenže Grunex to s kartičky nechce vzdát, proto si připravili skutečnou lahůdku, kterou si budete moct odehrát z pohodlí domova!

 

Jedná se o čtvrté pokračování GeForce Cupu, což bylo dříve velmi populární! Budou se konat přesně dvě online kvalifikace a několik nejlepších si zahraje velké finále! Celkem turnajový prize pool vyšplhal na 16 000 Kč a bude se hrát formátem BO5 Last Hero Standing s jedním banem.

 

Z každé kvalifikace postoupí osm nejlepších hráčů do finále. Ale tím to rozhodně nekončí! Tři nejúspěšnější hráči z každé kvalifikace si rozdělí finanční bonus 3 500 Kč. Tyto kvalifikace budou streamované, proto se diváci mohou těšit na zápasy s kvalitním komentářem, o který se postarají oblíbení komentátoři Dolik a Horaczio.

 

Šestnáct nejlepších hráčů z kvalifikací poté čeká online finálový souboj o 9 000 Kč, který bude streamovaný a hraný formátem BO5 Last Hero Standing double elimination s jedním banem.

 

Rozpis kvalifikací

 

1. kvalifikace - 11. 1. 2017

2. kvalifikace - 18. 1. 2017

 

Samotné finále mezi kvalifikovanými se odehraje 25. 1. 2017

1. místo - 4 000 Kč

2. místo - 3 000 Kč

3. místo - 2 000 Kč

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet