Nákup v oficiálním obchodě můžete nyní darovat

  Dárek    Obchod    Blizzard   

Chtěli jste někdy darovat kamarádovi několik balíčků karet, aby měl lehčí začátek? Pokud ano, tušíte, že to nebylo možné. To se ovšem mění. Blizzard přidal do oficiálního obchodu hned několik nových možností, které umožňují darovat hned několik předmětů kamarádům.

 

Nová možnost darování dárků přichází společně se spuštěním sociálních funkcí aplikace Blizzard Battle.net, ve které jdou nově zakládat skupiny, zvolit si vlastní profilový obrázek anebo se například spojit s komunitou Blizzfanu. Abyste si mohli novou funkci pořádně vyzkoušet, Blizzard všem nadělil Hearthstone Classic Card Pack!

V případě příchozího dárku uvidíte u nové ikony tečku.

 

K dostání je hned několik balíků karet, včetně Knights of the Frozen Throne, Whispers of the Old Gods, Journey to Un’Goro, Mean Streets of Gadgetzan nebo třeba Hearthstone Welcome Bundle, který pomůže úplným začátečníkům. Darovat ovšem můžete mnohem více! Pokud chcete někomu udělat opravdu radost, můžete zakoupit třeba dárek v podobě hrdiny.

Informace o dárku jsou vždy srozumitelné a jasné.

 

Přijetí daru je možné provést jak v klasické aplikaci Blizzard Battle.net, tak na mobilním zařízení, ze kterého stačí jít na adresu account.blizzard.com/gifts.

 

Co na novinku říkáte? Osobně to využiji hlavně v případě, že někdo z kamarádů bude mít například narozeniny.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Igi 25.10.2017 08:14

včera super akce: nafásl jsem 4 balíky a 3x arénu

Mortenegra 25.10.2017 05:28

To je super! Jen co začnou děti hrát HS, bude jim co dávat pod stromeček

Jax 25.10.2017 06:07

Tak toho se děsím.Ještě pár let a pod stromečkem nebude nic a děti si budou přát jen virtuální dárky :-) Ještě jsem to nezkoušel, ale už vidím ten zájem z řad mých přátel :-) Otázka je jestli půjdou darovat i balíky nekupované(získané jinak).

Igi 25.10.2017 08:15

@Jax to asi nepude, to by bylo farmaření :-)

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet