Kobolds & Catacombs - Unidentified Maul

Poslední dnešní karta byla představena slavným YouTuberem a streamerem Kripparianem formou videa. Kripparian je opravdu oblíbeným hráčem jak fanoušků hry, tak vývojářů – podílel se na vývoji hned několika brawlů, které si hráči v minulosti mohli zahrát a čas od času na něj vývojáři dají, když kritizuje karty. Kripparian měl možnost představit kartu Unidentified Maul.

 

Karta Unidentified Maul byla představena videem Krippariana 22. 11. 2017 po 21. hodině.

 

 

Nová karta - Unidentified Maul

Tato nová rare karta určená pro paladiny bude stát 3 mana krystaly a bude mít 2 / 2 (útok / výdrž). Jako bonus hráč získá z karty jeden z bonusových efektů Battlecry:

  • Battlecry: Přidá minionům Divine Shield.
  • Battlecry: Přidá minionům Taunt.
  • Battlecry: Vyvolá dva 1 / 1 Silver Hand Recruity.
  • Battlecry: Přidá minionům +1 útok.

Bonusový efekt karty Unidentified Maul

Kdy se objeví další karta?

Další karta bude představena zítra, tedy 23. 11. 2017, a to ve čtyři hodiny ráno. Představení bude mít na starost streamerka SnowKiss, kterou potkáte na webu Douyu.com (obdoba twitch.tv). Nová karta, kterou SnowKiss představí, by mohla být pro warlocky, případně pro druidy. No, posuďte sami.

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet