Kobolds & Catacombs - Twig of the World Tree

  Kobolds    Catacombs    Karty   

Po včerejším úvodním živém přenosu, ve kterém bylo představeno devět, resp. jedenáct, nových karet, je čas na představování dalších karet. Tentokrát jde o představování, které má ve svých rukách komunita. Za Českou republiku to bude streamer a oblíbený Hearthstone hráč, CzechCloud.

 

Dnes je na seznamu hned čtveřice dalších karet. Představování začalo již v 11 hodin našeho času. Jako první mohl novou kartu představit web bbs.ngacn.cc.

Nová karta - Twig of the World Tree

Legendární zbraň pro druida. Její vyvolání bude vyžadovat 4 mana krystaly a bude mít 1/5 (útok / obrana). Speciální schopnost Deathrattle: Přidá 10 plných mana krystalů.

Kdy se objeví další karta?

Na další kartu si budeme muset počkat do 16. hodiny, kdy představení bude mít na starost streamer JackTorrance90.

A co dál?

Pokud se chcete o novém setu Kobolds & Catacombs dozvědět více, rozhodně neváhejte a podívejte se komplexní článek, který obsahuje všechny důležité informace. Případně se můžete podívat také na speciálně vytvořený filtr, který zobrazuje všechny články, které jsme o této expanzi zatím napsali.


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Frajda#2225 21.11.2017 16:26

Harrison Jones bude vůbec populární karta v další expanzi...je to super, skoro jí nepotkávám a má super hlášku "That belongs in a museum!", Libovka

Frajda#2225 21.11.2017 13:44

..to vypadá jako palcát z ganja
Well done!

lod 21.11.2017 15:53

Ganju asi hulil ten člověk co to vymyslel

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet