Kobolds & Catacombs - Nové karty warriora, druida a roguny

  Kobolds    Catacombs    Karty   

V průběhu včerejšího večera bylo odhaleno hned několik nových karet a to hned pro tři povolání – warriora, rogueho a druida. Představování nových karet stále pokračuje, a pokračovat bude minimálně do příštího pondělí.

 

Všechny nové karty v tomto článku byly představeny včera, tedy 29. 11. 2017.

Nové karty warriora – Reckless Flurry & Drywhisker Armorer

První z karet, tedy Reckless Flurry je epickou kartou, která bude stát 3 mana krystaly a způsobí, že všechen armor warriora je přeměněn na poškození, které se rozdělí do všech minionů. Druhá karta Drywhisker Armorer je rare, bude stát 2 mana krystaly a má battlecry efekt, který přidá 2 armor za každého nepřátelského miniona.

Nová karta roguny – Elven Minstrel

Nová rare karta pro roguny bude stát 4 mana krystaly a bude mít 3 / 2 (útok / výdrž). Její combo efekt způsobí, že hráč vytáhne z decku 2 miniony.

Nová karta druida - Ixlid, Fungal Lord

Legendární karta druida bude stát 5 mana krystalů, bude mít 2 / 4 (útok / výdrž) a její schopnost bude spočívat v tom, že poté, co odehrajete miniona, vyvoláte jeho kopii.

Kdy se objeví další karta?

Na další kartu budeme muset vyčkat do dnešní 13. hodiny. Kartu bude moci odhalit německý streamer a YouTuber The Wolverous. Odhalení proběhne formou videa na jeho YouTube kanále.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet