HTSS ohýbá stromky, dokud jsou ještě mladé aneb výchova…

Biflovat se a přecpávat jednu mozkovou buňku za druhou informacemi div nepuknou jako popcorn v mikrovlnce – hlavně, aby se vědomosti několika školních let naráz vměstnaly do dutiny mozkové. Nebo naopak s klidem proplouvat děním ve stylu kapra plovoucího vodami jihočeských rybníků, protože vám ten nahoře daroval mozek Alberta Einsteina – nu což, stejně už ho nepotřebuje.

Tím si nejspíš procházejí mladí gympláci den co (školní) den. Zato právě studentům tercie v Mimoni se přestup na gymnázium vyplatil nejen z akademického hlediska, a to právě v pondělí 21. prosince.

Vedle již pubertou vytáhlých středoškoláků možná zprvu vypadali nepatřičně, na karetním poli ale záhy po startu turnaje vyhnali pot na čele nejednomu ze starších okupantů improvizované herny. Budoucí generace Hearthstone turnajů je plná příslibů – o tom přítomné přesvědčil především jeden z terciánů, který se probojoval až do semifinále. Následně se ale nad ním hladina uzavřela, když starší generace rozpohybovala ozubená kolečka v hlavách na maximum, aby se nakonec utkali o pozici nejvyšší mezi sebou.

Krom postupu do okresního turnaje středních škol se hrálo o odměny, jako je PC hra Game of Thrones od comgadu, která mezitím chytala bronz, stříbrem se zaleskla Xbox hra Destiny od ABC Data spolu s Alienware podložkou pod myš, a zlatavou barvu dukátu nesla PC hra Dark Souls II od Muve.czTričko - Assassin's Creed Black Flag od conquestu. Kdo se ale na třech vítězných místech vůbec ukázal?

  • 1. místo: Jiří Kolovrátník 
    • PC hra - Dark Souls II
    • Triko - Assassin´s Creed Black Flag
  • 2. místo: Zdeněk Pekař
    • Xbox hra - Destinyš
    • Alienware podložka pod myš
  • 3. místo: Jan Jech
    • PC hra - Game of Thrones


Naposledy upravil/a Tetrisek 08.02.2016 v 12:38:32.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet