HTSS Ježíšek o dva dny dříve v Liberci

Stejně jako mnohé, především vysoké školy, ani SPŠSE a VOS v Liberci nepostrádá humor vyšším vzdělávacím institucím vlastní. A to je fakt, že pokaždé, když na takové místo prvně zavítáte, je těžké odhadnout, v jaké z budov se máte skutečně nahlásit (pokud to není vypsané na webu).

I ochotný putovní SkillZone tým při svých toulkách musel na tuto záležitost jednoho dne narazit. Záchranné stéblo onoho osudného úterý, 22. prosince, bylo, že se tyto Hearthstone akce soustředí pouze na střední školy, tudíž na druhý pokus již dojeli na správné místo určení. V případě takové liberecké Technické Univerzity by totiž mohli objíždět město v kruzích ještě druhého dne.

Jejich mírné opoždění, co se startu příprav týká, hráče neodradilo. Ti naopak dorazili v solidním počtu dvaadvaceti dychtivých tváří. Mezi nimi nechyběly ani ty známější – ať už bývalý hráč StarCraftu - Xaler, nebo mladší příslušník rodiny, která herní scénu obohatila komentátorem Dol1kem. Protože ale HTSS verze Ježíška ráda v lidech probouzí kompetitivního ducha, ani v Liberci na SPŠSE a VOS se dárky aka ceny nedostávaly zadarmo. Hráči to moc dobře věděli a díky početné konkurenci tedy nakonec ani jeden z oné dvojice nedosáhl na stupně vítězů. 

Bronzový „Crossar“ si odnesl kšiltovku DX Racer, „kroupis“ bude mít od virů pokoj díky ceně Antivirus Kaspersky zatímco bude hrát PC hru Prototype 2 od ABC Data. Vítěz celého turnaje, „Dervanen“, může ostřit skryté zápěstní čepele v PC hře Assasin's Creed II od muve.cz, kterou si rovnou z turnaje odnesl v tašce The Crew od Conquestu.

Fotodokumentace včetně informací o minulých i nadcházejících turnajích naleznete na Facebooku, záznamy z turnajů pak i na PLAYzone.

Výsledné umístění finalistů:

  • 1. místo: Petr Růžička
    • PC hra - Assassin´s Creed II
    • taška - The Crew
  • 2. místo: Matěj Kroupa
    • PC hra - Prototype 2
    • Antivirus Kaspersky
  • 3. místo: Tomáš Lisý
    • kšiltovka - Dx Racer


Naposledy upravil/a Tetrisek 15.02.2016 v 10:28:44.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet