HS Sweepstakes - vědomostní soutěž!

Máme tu soutěž o zbylých 8 klíčů z poslední várky. Tentokrát se jedná o vědomostní soutěž a vaším úkolem je odpovědět správně na níže uvedené otázky. Nezapomeňte si také řádně přečíst pravidla, aby nedošlo k nedorozumění, která se stávají jen proto, že soutěžící uvede špatný předmět a není tedy zařazen do slosování.

Soutěžní otázky

1) Ke které classe patří schopnost „Overload“? 2) Které classy mají mezi kartami pro své povolání nějakou zbraň? 3) Kdo je vaším druhým soupeřem v tutoriálu? 4) Kolik class může udělit pomocí Hero Power non-combat poškození přímo do hrdiny bez pomoci podpůrné ability nebo kouzla? 5) Kdy byl na hearthstone.cz uveřejněn první článek, který představoval povolání?

Pravidla

1) Musíte být registrováni na hearthstone.cz nebo wowfan.cz. Váš email se musí shodovat s vaším účtem zde na stránkách. 2) Musíte správně odpovědět na všechny otázky. 3) Pošlete e-mail na: redakce@hearthstone.cz s předmětem: HSFAN VĚDSOUTĚŽ. Do textu e-mailu napište správné odpovědi a také nick, pod kterým jste registrováni. 4) Své odpovědi posílejte nejpozději do 16. 10. 2013 23:59! 5) Vyhodnocení a losování proběhne 17. 10. 2013 a výherci budou kontaktováni.

Hodně štěstí!

Vyhodnocení

Správné odpovědi:

1) Shaman 2) Hunter, Paladin, Rogue, Shaman a Warrior 3) Millhouse 4) Hunter, Mage a Warlock 5) 15. 8. 2013 U čtvrté otázky jsme uznali i možnost bez Warlocka, případně pokud jste napsali pouze číslo. V případě druhé otázky nemohl být zařazen mezi správné odpovědi Warlock, protože Lord Jaraxxus není zbraň. Přišlo 358 emailů a z toho nakonec pouze 93 správných - ano, opravdu jsem prošel všechny - Jerryky. Výherci byli kontaktováni, takže si překontrolujte emailovou schránku. Zítra spustíme další soutěž, takže pokud jste nevyhráli, nezoufejte.

Naposledy upravil/a Jerryky 17.10.2013 v 17:51:32.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Valefar 18.10.2013 16:39

http://www.hearthpwn.com/cards/406-lord-jaraxxusType: HeroClass: WarlockRace: DemonCeris zaměnil class a race. to byl jeho poslední reálná argument. token je taky zbraň. čekám s jakým argmentem dál přijde :-) at se pobavím. zatím mi nevyvrátil nic.

RobinPTF 18.10.2013 16:33

2) Které classy mají mezi kartami pro své povolání nějakou zbraň? bloodfury -> je to zbraň a je to karta od povolání warlock. Nebo je to snad karta nějakého jiného povolání ? Že je přivolána skrz kartu lord jaraxus je uplně jedno, protože v otázce vůbec nikde není napsáne, že tato karta nemůže byt vyvolána jinou kartou, nebo že tato zbraň musí ybt nasazena přímo na warlocka OMG .. já tady vůbec nepíšu, že lord jaraxus je warlock, já píšu, že otázka je položena tak, aby správná odpověď byla i warlock

Valefar 18.10.2013 16:31

OK: beru částečně zpět, jde skutečně o token, ale stále je to weapon čili zbraň. Otázka zní které classy mají zbraň. ne které classy mohou hrát zbraně. Jde tedy o dotaz na sumu existujících zbraní, nikoliv na techniku jejich vstupu do hry, podmíněnou typem karty. V TCG nikdy není rozlišeno jestli je fyzická karta nebo token, je to prostě weapon. http://hearthstone.gamepedia.com/Blood_Fury říká že jde o kartu, což je v rozporu s http://www.hearthpwn.com/cards/669-blood-fury.ale v obou je to zbraň.

RobinPTF 18.10.2013 16:29

Ale Token je taky karta.a přečti si třeba http://hearthstone.gamepedia.com/Blood_Furysjeď dolů, je tam napsáno typ-> card

Ceris
Valefar: precti si prosim tuhle stranku http://www.hearthpwn.com/cards/669-blood-fury , hlavne doporucuji ten radek mezi Set: a BBCode a precti si, co je tam u toho za popisek

RobinPTF 18.10.2013 16:26

Ale v otazce nikde neni, ze zbran by mela jit nasadit přimo warlockem ! jenom ze to ma byt zbran a ma byt class warlock a to je . Takze ja fakt nevim o cem je tady řeč, a ja vubec neřikam že lord jaraxus je přímo warlock, jenom proste ta zbran by mela byt uznána .. a není tam napsáno this card cannot be obtained piš celou větu když si tak chytrý.. je tam This card cannot be obtained by normal means.a to znamená, že je to karta, a je to tam i několikrát ještě napsané např. dole typ:card

Ceris
Jaraxxus warlocka zabije, Jaraxxus je demon ne warlock, Jaraxxus neni hratelna class, vyreseno, Blood Fury do odpovedi nepatri, staci ti to tak, nebo to opravdu chces vysvetlit po 150.?A jinak to this card cannot be obtained jasne rika, ze Blood Fury je efekt, zadna karta.

Ceris 18.10.2013 16:23

Valefar: precti si prosim tuhle stranku http://www.hearthpwn.com/cards/669-blood-fury , hlavne doporucuji ten radek mezi Set: a BBCode a precti si, co je tam u toho za popisek

Valefar 18.10.2013 16:15

ceris:card??? card?? card ??? znamená token???

Valefar 18.10.2013 16:14

Ceris:Podívej se na tento odkaz: http://www.hearthpwn.com/cards/406-lord-jaraxxuspříklad class: WARLOCKDemon je race!!!!

Ceris 18.10.2013 16:10

Valefar
Dovolím si vypíchnout:This is a weaponThis card cannot be obtained.play Lord Jaraxxus, who takes the place of your hero and equips this weapon.JE TO KARTA, JE TO WEAPON A ZBÍVÁ VYŘEŠIT OTÁZKU JESTLI JE JARAXUS WARLOCK... Kdo tomuhle nerozumí, neměl by vůbec HS hrát, protože bude dostávat na prdel...
Jaraxxus warlocka zabije, Jaraxxus je demon ne warlock, Jaraxxus neni hratelna class, vyreseno, Blood Fury do odpovedi nepatri, staci ti to tak, nebo to opravdu chces vysvetlit po 150.?A jinak to this card cannot be obtained jasne rika, ze Blood Fury je efekt, zadna karta.

Valefar 18.10.2013 16:09

OTÁZKA JESTLI JE JARAXUS WARLOCK JE VYŘEŠENA:CLASS: WARLOCKTYPE: HEROhttp://www.hearthpwn.com/cards/406-lord-jaraxxustímto diskuzi uzavírám, a čekám aspoň na částečnou sebereflexi adminů této stránky. Protože prokázali nezalost.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet