Hearthstone update: změny v balíčcích

  Hearthstone    Update    Card   

 

"Spousta zábavy a nezapomenutelné momentky v Hearthstone jsou pro nás velice důležité, takže dnes oznámíme, co máme v plánu, ať můžete zažít větší vzrušení z otevírání nových balíčků."

WAAAH, Legendary!

Všechno začne s vydáním následujícího rozšíření a změny budou použity na všechny card packy ve hře. Kdykoliv otevřete Legendární kartu v balíčku, bude to legendární karta, kterou ještě nevlastníte. Jakmile budete vlastnit zlatou verzi nebo normální legendárky, již nezískáte její duplicitní kartu z daného setu. Brzy tak nebudete mít obavy z toho, že vámi vyrobená legendárka bude v následujícím balíčku karet.

 

Abychom to upřesnili, již nikdy neotevřete balík karet, ve kterém bude více než dvě kopie jedné karty. Nestane se vám tak, že budete mít třeba tři či více stejných karet v jednom packu.

Mnohem více Legendárek!

To ještě není zdaleka všechno. S novým rozšířením bude mít každý garantováno, že získá legendární kartu v prvních 10 balíčcích. Vydání nové expanze je skvělá příležitost na zajímavé změny, jež ocení každý hráč.

 

Kombinací těchto změn chceme dosáhnout většího otevírání balíčků a není nic lepšího, než když se pod odhalenou kartou blýská zlatý kámen symbolizující legendární kartu.

Velká promo akce

Elise Starseeker a její následovníci objevili něco šokujícího - kráter plný balíčků karet! V následujících několika dnech spustíme limitovanou akci na balíčky z Journey to Un'Goro. Cena zůstává stejná, ale počet balíčků se zvětší na dinosauří úroveň.

Original Pack Bundles Special Pack Bundles
7 packs +2 packs = 9 packs celkově
15 packs +5 packs = 20 packs celkově
40 packs +12 packs = 52 packs celkově
60 packs* +18 packs = 78 packs celkově

 

Také se těšíte na změny, které přijdou s novou expanzí?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

p.Marstasky 30.06.2017 21:22

Aha,tak az další datadisk....

p.Marstasky 30.06.2017 21:19

Nevim od kdy to ma vse fungovat,doufal jsem,ze od tech dinosaurich balicku.Dostal sem legendarku kterou jiz vlastním,tak nevim...

pakkac 25.06.2017 14:39

Takže,kdybych náhodou měl všechny legendy,tak už nemám možnost dostat další,třeba kvůli dustům? Budou už padat jen epic,rare a common?

BarbarTsabo 23.06.2017 14:46

Z tohoto nevyplyva, ze legendarky budou o moc cetnejsi...akorat prvni padne driv...

Metiu 23.06.2017 13:34

Som zvedavy ci bude mat nova expanzia nieco aj s demonmy - kedze legion je take uspesne

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet