Hearthstone patch 5.2.0 - Recruit a friend, Morgl the Oracle

Včerejším dnem nám byl zpřístupněn nový patch, který nabízí spoustu novinek a vychytávek. Jednou z nich je i nový hrdina na Shamana, jedná se o Morgl the Oracle a je přístupný každému, kdo pošle pozvánku skrze nový "Refer a friend" systém do hry a kamarád docílí 20 Total level na všech postavách. To je skoro zdarma, ne? No, tak šup do toho, ať máte svého Morgla ještě dnes!

Co dalšího nám patch nachystal?

  • "Recruit a friend" je tu! 
  • Každý váš kamarád, kterého pozvete, získá jeden Classic pack zdarma! Za každého dalšího rekruta, kterého získáte a on dosáhne celkový level 20, dostanete další Classic pack zcela zdarma! Celkem tedy dostanete 4 packy. Ve chvíli, kdy váš první kamarád získá 20 Total level na všech postavách, vám se odemkne Morgl the Oracle!
  • Pro diváky (Spectator) je nyní k dispozici nová, přehlednější ikona, která vám umožní vidět, který game mode kamarád hraje.
  • Golden Priest, Golden Rogue a Neutrální karty jsou nyní lépe k rozeznání.
  • Golden Hero Powers nyní v aréně fungují tak, jak fungovat mají.
  • Tynifin Beach je pro nás nový Card back, který můžete všichni obdržet za měsíc červenec, pokud dosáhnete alespoň ranku 20.
  • Karta Silithid Swarmer je nyní Beast!
  • Khadgarův portrét nyní vrhá stín.
  • Collection Manager je nyní přehlednější a přesněji ukazuje jednotlivé karty.
  • Ve chvíli, kdy docílíte 60. úrovně s hrdinou, se již na konci hry nebude doplňovat "bar" s XP.
  • Buff zlatého C'Thuna je nyní zlatý. ZLATÝ!
  • Po reconnectu hráč nebude mít místo jména "UNKNOWN".
  • Byly také opraveny nějaké audio chyby, chyby v UI a grafické chyby.

Abyste se dostali k "Recruit a Friend", stačí dole ve svém Friendlistu kliknout na "Pozvání" (Svítivé ruce), následně se řídit dalšími pokyny, které uvidíte na obrázcích a výsledný kód zaslat například kamarádovi, se kterým se dohodnete, že si vzájemně pomůžete. Nedoporučujeme používat identickou IP adresu, protože není zaručena 100% funkčnost, takže vždy se snažte spíš najít někoho, s kým si vzájemně pomůžete. 

Po kliknutí na spojené ruce ve friend listu se objeví tato tabulka.

Pak už jen stačí zkopírovat kód a zaslat například kamarádovi. Jakmile kamarád dosáhne celkové úrovně 20, automaticky jste hrdým majitelem Morgla!

Na tomto místě máte přehledně vidět své rekruty.

 

 



Naposledy upravil/a Tetrisek 18.07.2016 v 16:20:47.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Vencino 13.07.2016 16:54

Celý to je dost nesrozumitelný a zmatený. S kámošem sme se s tim babrali asi hodinu a půl, dosáhli sme akorát toho, že sme si na webu přečetli (oba) hlášku Claim your reward in-game. A nikde nic. Přitom tu píšete, že Každý váš kamarád, kterého pozvete, získá jeden Classic pack zdarma. Nevládnu zrovna perfekt anglicky, nejsou tam náhodou ňáký další podmínky? (oba máme celkovej level nad 20). Nikde sem neobjevil onen výsledný kód (to je ten webovej odkaz, kerej mi to vygeneruje??). Nikde nevidim Na tomto místě máte přehledně vidět své rekruty..

Toulen 13.07.2016 13:00

Na tomto místě máte přehledně vidět své rekruty.a jak se na toto místo dostanu? děkuji

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet