Hearthstone Masters – Tour se přesune do Bukurešti

  Hearthstone    Hearthstone Masters Tour    Buchurest   

Datum 18. – 20. října 2019 si zapište do diářů. V toto období totiž bude probíhat Evropská a zároveň poslední část Hearthstone Masters a to v hlavním městě Rumunska – Bukurešti. PGL Studio bude hostit zhruba tři stovky hráčů, kteří se společně utkají o hlavní výhru 250 000$ a navíc o dalších 500 000$ jako bonus, na který se složili hráči z celého světa, zakoupením Masters Bundlu (o tomto jsme vás informovali zde). Pokud se chcete zúčastnit turnaje v Bukurešti (možná přijde i Drákula), zde nabízíme několik možností, jak se kvalifikovat:

  • Vyhrajte nebo buďte druzí v jednom z online turnajů Masters Qualifier, které budou probíhat od 4. července do 25. sprna.
  • Vyhrajte nebo buďte druzí v turnaji Masters Qualifier, který bude probíhat během Hearthstone Masters v Soulu.
  • Umístěte se 6x mezi top 8 hráči na online turnajích Hearthstone Qualifier.
  • Umístěte se do top 4 na Ladder Qualifier během července a srpna (více informací zde).
  • Staňte se Hearthstone Grandmaster (jak jednoduché)

Existuje velké množství lidí, kteří splňují poslední kritérium, ale z dosavadních zpráv se očekává, že většina Grandmasterů se v Bukurešti objeví, a to včetně místního Grandmastera přímo z Bukurešti – Dima „Rdu“ Radu.

Proč právě Bukurešť?

Nic proti Rumunsku, Karpaty jsou krásné a Tajemný hrad je skutečně tajemný, ale na Evropské poměry je to skutečně chudá země. Tak proč se tak velký turnaj odehraje právě v takovém, řekněme zaostalejším regionu? Bukurešť totiž hostila jeden z prvních větších turnajů v Hearthstone a to konkrétně DreamHack v roce 2014. Od té doby v Bukurešti proběhlo nespočet menších a středních turnajů. Proto je symbolické, že se na evropské scéně Hearthstone vrací ke svým kořenům.

 

Registrace na Hearthstone Qualifiers se automaticky otevře dva týdny před startem každého kvalifikačního turnaje. První začíná 4. července v 18:00 hod. Pacifického času (5. července 3:00 hod. Středoevropského času) a to pro asijsko-pacifický server.

 

A zde upoutávka.

 

Co na to říkáte? Chystáte se zúčastnit nebo budete pouze fandit?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet