Hearthstone Battlefield

Battlefields

Bojová pole jsou místa, kde konečně přichází čas pro akci! Oponenti sedící proti sobě s kartami v rukou netrpělivě vyčkávají, kdy hra započne, a už tiše v duchu přemítají nad taktikou, díky které by úspěšně a rychle zničili svého nepřítele a poslali jeho hrdinu na věčnost. Blizzard si pro nás připravil několik variant herních desek, v nichž mohou naše souboje probíhat. Nutno podotknout, že vývojáři kladli důraz na charakteristické rysy prostředí Warcraftu. Herní prostředí zároveň není jen nudnou plochou, která má za úkol graficky doplnit okolí, což může být velmi pozitivní fakt pro netrpělivé hráče, již neradi čekají, než se jejich protihráč milostivě uráčí ukončit svůj tah. Pojďme se společně podívat, jaké herní desky nám byly až doposud představeny a co všechno na nich můžeme provádět.

Orgrimmar

Hlavní město majestátného uskupení, jež se zve Hordou. Momentálně sídlo Pravé Hordy Garroshe Hellscreama, kterému bude hrdiny Azerothu brzo zatnut tipec. Ve hře World of Warcraft dostalo město s příchodem datadisku Cataclysm nový háv. Kůži a dřevo nahradil kov. Nová tvář Orgrimmaru se projevila i v Hearthstone. Jednou ze čtyř interakcí, kterými deska disponuje, je otevírání nebo zavírání brány v pravém horním okraji. Chcete vašemu nepříteli pořádně zatopit? Dobrá kombinace karet není jediný způsob, jak to udělat, zkuste kliknout na kovárnu v levém dolním okraji. Strkání do gobliní vzducholodě není nic moc, ale poslední a zároveň nejlepší funkce mapy vše vynahrazuje. Nabijte kamennou kouli do katapultu a vystřelte na svého soupeře! Pokud prohráváte, tak vám může tato možnost přinést alespoň malou dávku vnitřního sebeuspokojení.

Stormwind

I hlavní sídlo Aliance nám bude v Hearthstone představeno. Uvidíme překrásné ulice dlážděné bílými kameny a typické modré střechy obchodní čtvrti. Rovněž se nám představí honosná katedrála, jež je největší pýchou a zároveň symbolickou Mekkou všech jedinců uctívajících Světlo. Ve Stormwindu se vyřádí především vandalové. Majestátná katedrála je krásnou příležitostí, jak vandalskou kariéru započít. Vybijte okna nebo rušte klidné spaní občanů města tím, že budete neustále zvonit na zvon. Můžete rozsvěcovat a zhasínat lampu. Levý dolní okraj nám umožňuje rozmlátit střechu na hodinách. Studna vedle nich se rovněž stane terčem našich nejapných žertíků. Přeřežte provaz od kyblíku a zaposlouchejte se. Třeba zjistíte, jak moc je studna hluboká. Gryfon na věži bude určitě hrozně rád, když mu rozmlátíte sud a bednu s potravou. Jeho nálada se výrazně zlepší, když mu kolem hlavy budete kroužit kurzorem myši a vůbec nejlepší bude, když do něj začnete i šťouchat.

Stranglethorn Vale

Nostalgikové si jistě vzpomenou na překrásnou džungli, kde strávili spoustu herního času ve World of Warcraft. Kdo by mohl zapomenout na chvíle, kdy jej neustále zabíjeli hráči na vyšší úrovni, ale ruku na srdce. Kdo z nás se po vyexpení do této lokace nevrátil, aby mohl znepřátelené frakci oplatit stejným šálkem čaje. Ale co si ve skutečnosti vybavíme pod pojmem Stranglethorn Vale? Prales, zvířata -> Hemet Nesingwary -> mrtvá zvířata, spousta trolů, jejich zajímavá architektura a gobliní přístav Booty Bay na jihu lokace. Lovci pokladů mohou na této mapě vykutat obrovský rudý drahokam ze sochy v levém horním okraji herní desky. Poté můžete přetrhnout liány a uvolnit tak cestu do zapomenutého města trolů. Dostali jste během hry chuť na něco sladkého? Shoďte si pár kokosových ořechů! Rozdělání ohně v divočině není až tak jednoduché, jak se může zdát. Pokud se chcete ohřát a připravit si večeři, klikejte obrovskou rychlostí na doutnající polena v pravém dolním okraji. Budiž světlo!

Pandarie

Světadíl, který se po staletí ukrýval v mlze, za což mohl poslední pandarenský císař, neboť chtěl ochránit svůj lid před nebezpečím. Jeho krásy nám však byly odhaleny v posledním datadisku World of Warcraft. Pandarenské zemědělce určitě potěší, když jim rozdupete pracně udržované květenstvo nebo úrodu, ale pro nápravu reputace můžete zajistit novou sklizeň tím, že budete jejich záhony zalévat vodou. Zazvoňte na gong a váš karetní duel může začít! Zavazí vám drak v levém horním okraji? Přetrhněte lanko a je po problému…


Naposledy upravil/a Bellatrix 19.09.2013 v 01:34:33.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet