HCT Italy: Faeli se dostal do TOP 16, vyhrál Hunterface

  hct    itálie    faeli   

Jak jsme vám již psali, tento víkend probíhá v Itálii Hearthstone turnaj o pěknou várku peněz i HCT bodů. Do Varese se sjelo mnoho českých a slovenských hráčů a většina zanechala opravdu velmi dobrou stopu. Nejlépe se z tuzemských hráčů umístil Oldřich "Faeli" Mahdal, který to dotáhl na šestnácté místo. Faeli sice ve 2. (0:3) a 6. kole (1:3) zaváhal, ale celkové skóre 7:2 mu nakonec jen tak tak stačilo k postupu a jistotě, že si odveze minimálně 6 bodů a $500 k tomu.

 

psáno 8. 7.

Aktualizace po finálovém dni

Faeli nakonec podlehl Bozzztonovi a končí tak svou italskou pouť na krásném 9. - 16. místě. Vítězem celého turnaje se stal Nor Hunterface, který ve finále porazil Vardua 3:2. 

Nejvíce hráčů sáhlo po druidovi, nejlepší byl ovšem priest

Není žádným překvapením, že téměř každý hráč měl ve svém decklistu zvoleného druida. Nejlépe si ovšem vedl priest s paladinem, kteří nasbírali celkem 54 % winrate.


psáno 7. 7.

RastaFish smolařem

Největším smolařem je rozhodně RastaFish, který sice prohrál hned v prvním kole (1:3), ale poté se probral a vyhrál sedm po sobě jdoucích zápasů. K jistotě postupu potřeboval vyhrát devátý zápas, což se mu bohužel nepodařilo. Soupeř ho udolal 3:0. RastaFishovi bohužel skóre 7:2 na postup nestačilo, tak si z turnaje veze alespoň 4 HCT body za 26. místo.

Turnaj dokončilo celkem 11 našich hráčů

Kromě dvou zmíněných se do konce prali PoweR (48. místo), Pardub (51.), Jobsad (53.), Heki (58.), ecoo (66.), Findan (70.) - tito všichni se s turnajem loučili se skóre 6:3. Dále se se skóre 5:4 umístili Scruffy (76.) a KoreanPizzaBoy (92.), kterému se v Itálii dokonce ztratila peněženka, tak první dvě kola nebyl úplně v klidu a pohodě. Doufáme, že se vše vyřešilo a bude na turnaj vzpomínat v dobrém.

Největším zklamáním je rozhodně stálice, opora a kapitán české reprezentace, Jarla. Tomu turnaj vůbec nevyšel a po vyhraném prvním kole následovaly tři porážky a konec v turnaji.

 

 

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet