Hadronox a Bearshark jsou dva noví odhalení Beast minioni

  Knights of the Frozen Throne    Bearshark    Hadronox   

Pořád nás čeká ještě něco přes 100 karet k odhalení, proto Blizzard nepolevuje a pouští ven jednu kartu za druhou. Během dnešní noci jsme se dočkali odhalení nové Druidí legendárky a dalšího miniona pro Huntera.

 

Začněme Bearsharkem, který je pokrouceným hybridem mezi medvědem a žralokem. Tenhle Beast minion náleží právě a pouze Hunterovi, který tak může čerpat z jeho solidních 4/3 statů, které na board vyskočí za pouhé 3 many. Bearshark je navíc odolný proti přímému targetování spelly a hero power - takže mu žádný Frostbolt neublíží. Měřit síly s ním tak můžou jen ostatní minioni, či nějaký ten AoE spell.

 

První legendární karty se dočká také Malfurion. Hadronox je pavouk, který sice neohromí svými 3/7 staty za 9 mana crystalů. Nicméně jeho Deathrattle abilita, která na board vyčaruje všechny Taunt miniony, kteří na druidově straně hrací plochy zemřeli během probíhající partie, vypadá jako užitečná schopnost.

 

Budou se tyto karty hrát? Nebo je nekompromisně odsoudíte k zapomenutí?

 

 

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Vencino 27.07.2017 18:46

taky si vzpomínám je tam někde karta a na obrázku prase na motorce.. no sory teda.. pořád to je skvělá hra, ale tydle karty sou fakt uchylárna

Vencino 27.07.2017 12:24

těšim se na nový karty ale... muj bože, to je žraločí hlava přidělaná na medvědí tělo?? už sem v týdle hře viděl růžovýho králíčka někde, a i ten už byl moc..

BarbarTsabo 30.07.2017 11:52

Myslim, ze tahle karta odkazuje na nemrtveho Rexara...vypada jako beast vytvoreny jeho abilitou...

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet