Global Games: Hlasování zahájeno!

  Global Games   

Už včera večer bylo zahájeno hlasování, ve kterém lidé mohou dát hlas jednomu z vybraných hráčů v dané zemi. Z osmi hráčů, pro které můžete hlasovat, postoupí pouze tři, kteří se připojí ke kapitánovi své země. Hráči tak dostanou možnost hrát za svou zemi a rovnou o prizepool v hodnotě 300 000 dolarů! Hlasování probíhá zde: http://us.battle.net/hearthstone/en/esports/global-games/

 

Poté bude tato skupina hráčů reprezentovat svou zemi v boji s ostatními. Tento boj bude rozdělen do několika menších fází.

 

1. fáze

48 týmů bude rozděleno do osmi skupin podle jejich součtu bodů získaných v zimní sezóně. Poté se v dané skupině online utká každý s každým a tři nejlepší týmy postoupí ze skupiny do další fáze.

 

2. fáze

24 týmů bude rozděleno do šesti nových skupin podle jejich součtu bodů získaných v jarní sezóně. Opět budou ve skupině soupeřit každý s každý, ale tentokrát ze skupiny postupují pouze dva týmy a čtyři nejlépe postavené třetí týmy ze všech skupin dohromady, což se bude odvíjet od tiebreaku.

 

3. fáze
16 nejlepších týmů bude tentokrát soupeřit v single elimination bracketu. Z tohoto pavouka postoupí čtyři nejlepší na offline akci, kde budou bojovat o titul nejlepší země! A na samotném finále budou tyto čtyři týmy opět rozděleny do single elimination bracketu.

 

Všechny Vás však zajímá, kdo jsou ti vyvolení, kteří by měli hájit barvy naší země! Tak se nyní podívejme na zástupce, kteří se mohou připojit k Jarlovi, který byl určen jako kapitán!

 

13l310he99gmpmo_1489055023.jpg

 

Vždy když najedete na portrét hráče, tak se Vám zobrazí krátký popisek, kterým Vás chce daný hráč přesvědčit, abyste jej zvolili pro reprezentaci naší země! Avšak můžete hlasovat jen jednou, takže skutečně nad svým hlasem přemýšlejte.

 

Můžete si zde vybrat například: RastaFish, který je oblíbeným streamerem a je celou komunitou označovaný za "goodguye" s velkým přehledem o hře. Power, který permanentně vyhrává Gfinity cupy a v minulé sezóně obsadil 33. místo na ladderu. CzechCloud, který je naším nejznámějším streamerem a hlavně se stará o celou Hearthstone scénu i komunitu. Matty, který je momentálním držitelem mistra České republiky a na posledním Dreamhacku se dostal z českých hráčů nejdále. Synthetic, který je také oblíbeným streamerem a vyhrál například Assembly ve Finsku. Pokrovac, který se dostal až do TOP 8 v Preliminaries a byl kousek od účasti na Blizzconu. Faeli, který je kapitánem silného českého týmu a nedávno bojoval v Číně, kam se sám kvalifikoval. A samotný StanCifka, o kterém snad ani nemusíme psát, protože je pravidelným účastníkem největších světových turnajů.

 

Pokud patříte mezi slovenské čtenáře, tak samozřejmě můžete hlasovat i pro hráče ze své země, kde je taktéž hodně slibných jmen!

 

d4rli7m4lnf3oyn_1489055098.jpg

 

Na Slovensku byl kapitánem zvolen Ritchie a k němu se může připojit hned několik známých hráčů.

 

Velkým lákadlem je zde právě Martim, který je momentálním mistrem Slovenské republiky. Dalším lákadlem je zde IvanFloch, který je známý především tím, že je skvělým hráčem karetních her, jako je například Magic. Dalšími silnými jmény jsou zde třeba i Zataro a NatureLord!

 

Hlasování skončí 14. března přesně o půlnoci, takže máte na hlasování ještě pár dní, tudíž si pořádně promyslete svůj hlas! Zároveň za svůj hlas získáte jeden balíček Whispers of the Old Gods. Hlasovat můžete zde: http://us.battle.net/hearthstone/en/esports/global-games/


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet