Dubnový Fireside Gathering: Dungeon Fun!

  fireside    gathering    fireside gathering   

Fireside Gathering je skvělou příležitostí, jak se setkat v reálu s jinými hráči Hearthstonu. Každý měsíc se hraje jiný typ hry. Co developeři vymysleli pro měsíc duben?

 

Život dobrodruha je náročný. Když se zničený vrátí z dobrodružství v dungeonu, nejvíce touží po odpočinku, dobrém jídle a pití. Proto jsou jich taverny plné. Předhánějí se v divokých historkách a poměřují své síly. A přesně o toto jde ve Fireside Gatheringu Dungeon Fun!

 

Princip je vlastně jednoduchý. Nejdříve musíte dokončit nějaký Dungeon Run, případně se dostat co nejdále to je možné. Pokud jste tento mód hráli, jistě dobře víte, že si během postupu přes jednotlivé bossy neustále vylepšujete deck a získáváte i nějaké ty pasivní schopnosti. Čím dále se probojujete, tím lepší deck máte.

 

Jistě jste si říkali, že by mohla být zábava takovou sestavu karet použít proti „živému“ nepříteli, tedy nikoliv proti přednastavenému bossovi. Nyní tu možnost máte! Porovnejte se svými kamarády nebo náhodnými pocestnými své šílené decky z vašich posledních Dungeon Runů!

 

Zde naleznete místa pro Českou a Slovenskou republiku.

 

Máte rádi Fireside Gatheringy? Zúčastnili jste se někdy nějakého, případně jste pořadateli?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet