Druhý týden představování nových karet do Kobolds &…

  Kobolds    Catacombs    Odhalování   

Minulý týden byl na představování nových karet do expanze Kobolds & Catacombs velice výživný. Viděli jsme mnoho zajímavých a silných karet, což ovšem neznamená, že by se neplánovalo zveřejňování dalších karet, ba právě naopak! I příští týden se můžeme my všichni, fanoušci karetní hry Hearthstone, těšit na nálož nových karet, které budou opět představovat členové komunity.

 

V příštím týdnu se dočkáme minimálně třiceti nových karet. Je tedy dost možné, že Blizzard bude postupně představovat karty i na oficiálních profilech sociálních sítí nebo například na streamu, který by se mohl objevit v pondělí 4. prosince.

A na co se můžete těšit? Na třicet nových karet! Na obrázcích níže naleznete vždy menší nápovědu ke každé kartě, datum a čas, kdy budou jednotlivé karty představeny. Čas na každém obrázku je v pacifickém časovém formátu, takže je potřeba k času připočíst devět hodin.

 

My budeme samozřejmě představování nových karet sledovat a budeme se snažit přidávat nové karty na web co nejdříve. Pokud chcete mít o nových kartách informace co nejdříve, rozhodně neváhejte a sledujte nás například na našem Facebooku.

 


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet