DreamHack Winter: právě začíná finále

Hearthstone turnaj na DreamHacku se pomalu blíží ke svému konci. V pátek odpoledne skončila základní část turnaje hraná Swiss systémem. Turnaje se zúčastnilo více hráčů, než kolik jich DreamHack pamatuje – přes 200. Z toho i tři čeští a jeden slovenský reprezentant, kterým jsme všichni drželi palce. Přáním každého z nás určitě bylo, aby se někomu povedlo zopakovat Faeliho druhé místo z letošního turnaje DreamHack Cluj.

Časový harmonogram se povedlo pořadatelům trošku uspěchat a tak již teď začíná velkolepé finále. To se odehraje mezi hráči Ersee a PurpleDark, kteří si zahrají o krásnou peněžitou sumu.

Teď k výsledkům již zmiňované čtveřice našich zástupců. Probojovat se Swiss systém, do kterého se zapojila tak velká kvanta hráčů, nebylo jednoduché. Jednomu z našich se to ale podařilo. Mezitím co Ivan Floch a Pavel „Sychry“ Sychrovský se rozloučili se skóre 5:4, hráč eSuby Oldřich „Faeli“ Mahdal o postup bojoval do posledního kola. To bohužel prohrál, a tak se se svým skóre 6:3 mezi 16 nejlepších nedostal. Jediný český zástupce mezi elitou byl Jan „Born2Win“ Kotrla, který se tam probojoval se sedmi výhrami a dvěma prohrami. Podařilo se mu porazit i Ostkaku, který vyhrál světový šampionát v HS, ten se, i díky prohře s Born2Winem, mezi TOP 16 nedostal.

Born2Win neměl daleko k postupu mezi nejlepší osmičku. Jeho dobrý výkon bohužel nestačil ne dobře hrajícího hráče Torlk, který ho porazil 3:2. Rozhodovalo se tedy až v poslední hře. Francouzský soupeř poté narazil na Erseeho, který vyhrál 3:1 a právě teď si zahraje zmiňované finále.

Tímto, za portál HSfan.cz, posíláme gratulace našim zástupcům za hezké výkony a skvělou ukázku, že na světovou scénu opravdu patříme.

Teď už se pojďme soustředit na finále DreamHacku, které můžete sledovat na oficiálním streamu.

Zítra vás bude čekat kompletnější report o tomto obrovském turnaji. 



Naposledy upravil/a Tetrisek 28.11.2015 v 21:28:22.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet