Dreamhack All-Stars Winter 2015 již zítra

Pořadatelé švédského turnaje Dreamhack udělali pořádný kus práce a celá tato událost započne již zítra. Program v Hearthstone začíná už v 11:15. Oproti minulému turnaji je jedna velká změna v systému celého turnaje. Conquest mode střídá velmi populární Bo5 last hero standing. Formát turnaje je Swiss, ze kterého vzejde šestnáct nejlepších hráčů, kteří se utkají v playoff o celkové prvenství. Formát zápasu nemůže být žádný jiný než velmi populární Bo5 last hero standing. Dreamhack Winter All-Stars bude zároveň prvním turnajem, ze kterého vzejdou body pro světový šampionát roku 2016.

Formát turnaje

Prize Money: $40,000
Hrací platforma: vlastní zařízení
Počet slotů: 200 otevřených s možností přidání dalších

Struktura turnaje: Swiss, top 16 postupuje do playoff
Formát zápasu: Bo5 last hero standing

Moderátoři

Sázka na jistotu v podobě Frodana, kterému budou dopomáhat zkušení experti, které jsme mohli vidět na mnohých turnajích.

Dan “Frodan” Chou – Host
Marcin “Gnimsh” Filipowicz – Expert
Alexander “Raven” Baguley – Expert
Jakub “Lothar” Szygulski – Expert

Program

SPOILER - ZOBRAZ / SKRYJ

Kde sledovat?

Na Twitch.tv kanále bude probíhat přímý přenos dle časového harmonogramu.

Pohled na minulé turnaje a českou stopu

Dreamhack Valencia 2015

Hráči byli rozděleni do třiceti dvou skupin po čtyřech, ze kterých do dalšího kola postoupil vždy první a čtrnáct nejlepších hráčů na druhých místech. Do druhého kola postoupilo tedy čtyřicet šest hráčů, ke kterým se přidalo dalších osm z online kvalifikací a deset pozvaných. Výherce každé skupiny poté postoupil mezi nejlepších šestnáct hráčů, kteří hráli playoff.

Mezi těmi byli i tři Češi – pokrovac, Swissking a StanCifka. První jmenovaný podlehl 3:2 hráči Blackout, StanCifka se musel sklonit před výbornou hrou německého hráče Gaary. Swissking to dotáhl až mezi nejlepších osm hráčů, kde už nestačil na hráče weasel2259.

Turnaj vyhrál Greensheep, který ve finále porazil Blackouta. Třetí místo vybojoval Thalai.

 

Dreamhack Summer 2015

Turnaj byl hraný v systému Swiss o sedmi kolech. Nejlépe se vedlo hráči Hawkeye, který ani jednou neprohrál. Do finálové osmičky ho doprovodili TiddlerCelestial, NIkoThegreat, Un33d, Chakki, AKAWonder, Amaz a Dog. Z českých hráčů si nejlépe vedl StanCifka, který ale stejně jako jiinn, Born2Win a Alesh skončil ve třetím kole.

Turnaj nakonec vyhrál čínský hráč TiddleCelestial, který ve finále obstál proti Dogovi 3:2. Zápas o třetí místo se nehrál, takže oba poražení semifinalisti – AKAWonder a Chakki, si mohli potřást rukou.



Naposledy upravil/a Tetrisek 28.11.2015 v 21:26:36.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet