Decky k Whispers of the Old Gods

Včera tomu byl již týden ode dne, kdy v Evropě byla oficiálně spuštěna expanze Whispers of the Old Gods. Spousta hráčů již vyzkoušela různé balíky, které se zdají být opravdu k něčemu, tak jsme se rozhodli je s vámi sdílet. Balíky nejsou vytvořeny námi, tak případné reklamace nepište nám. 

Dnes se podíváme na tři balíky. Jedním je Yogg-Saron Freeze Mage, dalším je YoggTheHunt a  poslední v řadě bude Patron Warrior.

 

Začneme Yogg-Saron Freeze Magem. Jak všichni víme, Yogg-Saron funguje tak, že vycastí náhodný spell za každý spell, který jste vy v téhle hře použili, a protože Freeze Mage se skládá primárně ze spellů, tak to bude určitě zábava! O tento deck se nám postaral Kibler.

 

Dále se podíváme na YoggTheHunt, kterého si pro nás připravil opět Kibler. Toto je spíš deck pro lidi, jako je Noxious, kteří preferují srandu před vážnou hrou. Balík se skládá z 27 spellů a 3 minionů. Balík funguje jako Stone Hunter, pouze s Yogg-Saronem navíc. 

"I hunt a stone!" - Rexxar

 

A jako poslední nás čeká Patron Warrior, který je opět od Kiblera. Grim Patron je v současné době hodně silný a zároveň skvělý deck na ladder, takže pokud chcete s něčím efektivně a rychle šplhat nahoru, tak doporučujeme tohoto Patron Warriora! V případě, že se vám tento nezamlouvá, můžete navštívit http://hearthpwn.com a vybrat si ze spousty Patron Warrior balíků právě ten, který vám bude vyhovovat nejvíc!

 



Naposledy upravil/a Tetrisek 05.05.2016 v 22:42:20.

Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet