Blizzard na Gamescom 2017

  gamescom    Blizzard    Legion   

 

Pokud nemáte v srpnu nějaké plány, určitě byste měli uvážit, zda by nemělo cenu zajet si od 22. do 26. srpna do Kolína nad Rýnem a navštívit legendární herní konferenci Gamescom, na které se objeví i Blizzard!

 

Stejně jako v minulosti se na této herní konferenci objeví Blizzard se svým stánkem, ve kterém bude mít připravené počítače, aby si hráči mohli vyzkoušet všechny současné herní pecky tohoto herního studia. Nebudou tedy chybět hry jako Diablo III, Hearthstone, Heroes of the Storm, Starcraft II, Overwatch a World of Warcraft.

 

Společně s možností zahrát si hry nabídne Blizzard také doprovodný program, ve kterém se objeví i taneční nebo cosplay soutěže.

 

 

Gamescom má pro Blizzard historickou váhu a je možné, že se na herní konferenci objeví i něco nového. V roce 2016 se na Gamescomu hráči dočkali oznámení nových hrdinů a map do Heroes of the Storm, upraveného Karazhanu pro World of Warcraft a prvně viděli videa s Bastionem, společně s Eichenwalde mapou do Overwatch. Rok před tím oznámil Blizzard na Gamescomu i datadisk Legion.

 

Myslíte, že i letos bude Gamescom ve znamení nových věcí? Co byste chtěli, aby Blizzard oznámil?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorem 128 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Heakler 12.06.2017 17:26

Byl bych pro datadisk s názvem "Forgotten side of World". Hlavní příběh by byl o tom, že na druhé straně světa jsou zapomenuté země pod vládou Starých Bohů a my budeme mít za úkol, tuhle temnou hrozbu z druhé strany Azerothu eliminovat. Patch 8.1 by byl o invazi vojsk Azshary, které se pokusí zasadit ránu v době, kdy jsou vojska obou frakcí na druhé straně světa a bojují se Starými bohy. Protože jak všichni víme na západ od Kalimdoru je jiné moře než na východ od Eastern Kingdoms, což znamená že ty dvě moře od sebe něco odděluje. Na 100% je to další kontinent, který má Blizz v zásobě. Ikdyž Blizzard asi dá na tlak hráčů a přidá datadisk hlavně o nagách...

Martins911 12.06.2017 19:58

Podle mě jsou všechny tyhle spekulace zbytečné dokud nevyjde finální patch zatím jen víme že se podíváme na Argus a že Anduinova mysl má být nahlodávána Old gods nebo někým z jeho blízkých

Muradin 12.06.2017 20:25

@Martins911 Téhle teorii jsem nikdy nevěřil a ani nevěřím. To že na západ od Kalimdoru je jiné moře než na východ Východních Království nemusí nic znamenat. Vlastně je to docela logické a ani v našem světě to takhle nebývá. Příběhově by to zrovna moc nesedělo (to by sice nemusel být takový problém). Zkrátka si nemyslím, že je to na "100% další kontinent". Možnost tu je vždy, ale nemyslím že zrovna vysoká.

Heakler 12.06.2017 21:27

@Muradin Berme azerothská moře jako naše oceány, u nás by jsi takhle krásně vedle sebe žádný oceán nenašel. To je jako kdyby atlantský a pacifický od sebe nedělila Amerika. Kdyby chtěl Blizz dát jasně najevo, že tam prostě už nic dalšího není, tak pojmenuje logicky obě moře stejně. Přece jen Pandaria byla taky na dosah ruky a jak dlouho trvalo, než jsme ji objevili.

Muradin 12.06.2017 21:57

@Heakler V našem světě to samozřejmě takhle přesně s oceány není, ale stále to nic nepodporuje. Zase by jsme se mohli podívat na naše moře a našli případy, které podporují můj názor. Tvůj příklad s pacifickým a atlantským oceánem není úplně stejný. Ale k tomu všemu musíme započítat to, že Azeroth je fantastický svět.
Navíc na obouch kontinentech bylo spoustu jiných civilizací, které se vyvíjeli odděleně a tak různě pojmenovaná moře dávají smysl. Ani nevíme jestli někdo zkusil na přeplout touhle druhou stranou.
A Pandarie zase tak na dosah ruky nebyla. Nejenže byla magicky chráněna mlhou, ale je i celkem daleko na jihu kam se jen tak někdo nedostal.
Jak říkám - možnost pravdivosti tu je, ale já si to nemyslím.

Heakler 13.06.2017 16:54

@Muradin Ale zase v případě srovnávání s našim světem musíš porovnávat oceány, protože moře se velikostně nerovnají našim kontinentům, proto pokud by se porovnávalo měřítky, znamenalo by to, že Azerothská moře, které oblomují kontinenty jsou vlastně oceány(to, že je Azeroth malý není argument a hlavně je velký, jen ve hře je malý..). Není nic co by dokázalo, že ty dvě moře nejsou ničím oddělené ale uznávám že důkaz o tom, že by tam něco bylo také není.

djmetla 12.06.2017 16:17

Urcite predstavia novy datadisk na WoWko, očakávam niečo typu Curse of Artefact power

Programátor Hearthstone.cz

Zug 12.06.2017 21:27

Těžko, to už je součást Legionu.

13.06.2017 01:27

zas nebejt AP tak tu lidi breci ze musi sedet v garzonce a nemaji co delat

Ellendway 13.06.2017 07:30

Beeda2004 Brečet se bude vždy.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet