George Soros koupil podíl v Blizzardu

  soros    actvision blizzard    akcie   

George Soros je kontroverzní americký multimiliardář, filantrop a v politických kruzích je značně nepopulární. Více si o tomto finančníkovi můžete přečíst například na Wikipedii. Transakce proběhla již 14. února,kdy si za 45 070 000 dolarů Soros koupil 758 000 akcií Activision-Blizzard, což vychází na podíl 0,1 %.

 

Podle serveru Reclaim The Net je tržní hodnota Blizzardu 84 miliard dolarů, což z tohoto herního giganta dělá největšího vývojáře jak ve Spojených státech, tak v Evropě. Reclaim k tomu dodává:

O Georgi Sorosovi se říká, že zcela jasně hodlá investovat do firem, které podporují jeho levicové ideje, což by vysvětlovalo současný nákup akcií Activision-Blizzard převyšující sumu 45 milionů dolarů. Sorosovy investice se ve většině případů potvrdily jako správné.

K transakci se pro server Reclaim vyjádřil finanční analytik z Wall Streetu – Michael Pachter:

Activision má sklady plné, chystané hry pro příští tři roky mají obrovský potenciál. Očekáváme, že giganti Amazon a Google budou agresivně bojovat se Sony a Microsoftem o iniciativu při uvádění cloudových her na trh. To může být velkou výhodou při rozšiřování trhu a může to vést k vyšší konkurenci mezi herními tituly. Activision z toho může mít vyšší zisky ve střednědobém horizontu.

Co podle vás skutečně vedlo Sorose k nákupu akcií Blizzardu? Myslíte si, že se Sorosovi může investice v následujících letech nejen vrátit, ale i znásobit?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

VexDexped 29.04.2023 13:06

<a href=https://asildenafil.mom>i took 200mg viagra</a> In July 2019, Allergan announced a global recall of its Biocell textured breast implants and tissue expanders

Lockdaar 13.03.2020 12:32

Dědovi je skoro 90 let a zajímá se o akcie herního průmyslu? Když tak koukám na ten jeho věk a to naslouchátko v uchu, nekoupil ty akcie náhodou omylem a nechtěl investovat spíš do akcií roušek nebo respirátorů vzhledem k nynější situaci?

Rreezznniikk 17.03.2020 21:16

Jakýpak omyl, sionisté chtějí váš herní profil chování pro zdokonalení UI a také monitoring oblasti potencionálních "troublemakers". Btw jestlipak si někdo vzpoměl, když se tu mluví o rouškách na to, že hráči WoW už jednu pandemii zažili ? :-) https://reznik.fandom.com/wiki/Zaj%C3%ADmavosti_kolem_WoW#Corrupted_Blood_incident

Unguis 13.03.2020 12:05

Pokud bude nynější situace pokračovat, tak se mu to vyplatí určitě. Děcka a jejich rodiče hrajou wowko, místo toho, aby byli ve škole a v práci :-)
Takže už je jasný, kdo vypustil korona virus do světa a může za všechno naše trápení :-D

Gareth 13.03.2020 15:20

To spíš activision jede, s novým CoD Warzone.

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet