Cinematic Art of WoW a další knihy vyjdou již na podzim

  knihy    grafika    cinematic   

Blizzard bude na podzim 2019 vydávat čtveřici nových knih zaměřujících se na grafickou stránku svých her. Budou to The Cinematic Art of World of Warcraft, The Art of Diablo, druhý díl The Art of Hearthstone a World of Warcraft Pop-Up Book.

 

The Cinematic Art of World of Warcraft

Bubny války znovu zaduní...

 

Po celou patnáctiletou historii WoW byla každá kapitola herního příběhu doprovázena celou řadou epických cinematiců. The Cinematic Art of World of Warcraft se podívá do zákulisí spolu s týmem, který tyto cinematicy vytvářel. Budete zde moci vidět dosud nespatřené concept arty a přečíst si poznámky o kreativním a technickém procesu, kterým nespočetně umělců pomohlo vdechnout světu Azerothu život do těch nejmenších detailů.

 

World of Warcraft Pop-Up Book

Zvolte si svou frakci, pozvedněte zbraň a připravte se na úžasnou vizi světa Azerothu, jak jste jej ještě nikdy nespatřili!

 

World of Warcraft Pop-Up Book vytvořil úspěšný "papírový inženýr" Matthew Reinhart, který svým uměním přivedl k životu oblíbené lokace World of Warcraft, od klasických frakčních center Orgrimmaru a Stormwindu, přes válkou poznamenané krajiny Lordaeronu a Teldrassilu, až po nová hlavní města Kul Tiras a Zandalar!

 

Každá stránka se před vámi rozevře a vyjeví podobu ikonických míst obohacených zbrusu novými prvky i interaktivními částmi.

 

Na tvorbu Matthewa Reinharta se můžete podívat třeba na jeho Youtube kanálu.

 

 

The Art of Diablo

Umělci stojící za Diablem už po 20 let tvoří nesčetné vize Nebeských výšin i Horoucích pekel, budují chodby plné monster a démonů jako z noční můry a posílají na hráče po celém světě roje zlověstných stvoření. The Art of Diablo vám představí koncepty, designy i prostředí, které definovaly svět Svatyně a Věčného konfliktu už od počátku série Diablo.

 

The Art of Hearthstone: Year of the Kraken

Cosi se probouzí v temnotách...

 

Druhý díl The Art of Hearthstone se bude věnovat Roku Krakena, tedy prvnímu roku standardního formátu Hearthstonu. Budete si moci užít 144 stránek se stovkami ilustrací zlověstných kultů Starých bohů, čarovné One Night in Karazhan i pouličních válek Mean Streets of Gadgetzan. Year of the Kraken se ponoří do hlubin výtvarného procesu tvorby kartiček, game boardů i dalších vizuálních designů.

 

 

Z dříve vyšlých graficky zaměřených knih si prozatím v češtině můžete pořídit Světy a umění Blizzard Entertainment.

 

Uvažujete nad koupí některé z těchto knížek?


Chcete si povídat o World of Warcraft? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Solanar 17.01.2019 20:46

Osobně si asi objednám: The Cinematic Art of World of Warcraft, jelikož i když mě Warcraft v některých věcech zklamal tak ve dvou věcech nikdy a to jsou cinematicy a hudba. Takže bude zajímavé se na to mrknout z bližšího úhlu pohledu.

Gareth 17.01.2019 17:50

Nějaký průvodce světěm a postavami by nebyl?

Bellatrix 17.01.2019 18:30

V tomhle ohledu plní asi nejlepší funkci Ultimate Visual Guide. Ale jestli je šance, že někdy vyjde česky, to si netroufám odhadovat.

https://wow.gamepedia.com/World_of_Warcraft:_Ultimate_Visual_Guide

Šéfredaktor WoWfan.cz

Estrias 17.01.2019 08:48

Bellatrix, myslíš že bys mě mohla kontaktovat prosím? Rád bych se na něco zeptal.
Mirekzimm@gmail.com
Díky

Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet