Blizzard zpřístupnil regionální měnu třem dalším státům

  Battle.net    Obchod    Karty   

Mnozí hráči netrpělivě očekávají další oznamování nových karet, které přinese nový set Kobolds & Catacombs, avšak někteří z vás mohou žít v zahraničí, přesněji v Kanadě, Japonsku nebo na Novém Zélandu. V těchto třech zemích si Blizzard připravil menší změny, které hráče rozhodně nepotěší.

 

Právě hráči z těchto tří zemí mají již k dispozici platby ve vlastní měně. Jeden by si řekl, že je super, když Blizzard chce přijímat měnu dané země, avšak hned po menším nadšení může přijít i zklamání. S příchodem lokálních měn přišlo také zdražení. Na zdražení upozornil web hearthpwn, na kterém se redaktorům podařilo dopočítat, že například hráči v Kanadě za předobjednávku karet nového setu zaplatí hráči o 6 kanadských dolarů více než před změnou měny.

 

Změna měn jako takových postihne také ceny karetních balíčků, které mohou hráči nakoupit. Největší ‚problém‘ může nastat u hráčů, kteří kupují karetní balíčky přes Google obchod, kde jsou balíčky dražší než přes oficiální Battle.net store. Pokud jste tedy v zahraničí a změna platebního systému dostihla už i vás, doporučujeme nakupovat buď přes oficiální Battle.net store nebo si v nastavení účtu změnit stát bydliště, stejně jako to dělali jednu dobu hráči World of Warcraft (anglická libra dlouhou dobu měla lepší kurz a měsíční poplatky tak vycházeli mnohem levněji).

 

Myslíte si, že Blizzard jednou povolí oficiální nakupování za české koruny nebo zůstaneme ještě dlouhou dobu odkázání na euro?


Chcete si povídat o Hearthstone? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

djmetla
Patrik Hoffmann

djmetla je autorem 128 článků. Více článků tohoto autora najdete na tomto odkazu. Pro více informací navštivte profil tohoto autora.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet